16 iunie 2010

nimic nu va schimba iubirea mea pentru tine

Cand esti indragostit il vezi pe celalalt ca fiind minunea lui Dumnezeu.
Este starea in care se deschide Cerul, starea in care il VEZI cu adevarat pe celalalt, il vezi si il simti asa cum este: perfect, curat, luminos, exact asa cum a fost intentionat sa fie. Este starea de gratie divina, singurul loc unde te poate duce iubirea pura, neconditionata.
Este starea binecuvantata din care n-as vrea sa mai ies niciodata.
Cand aud de la altii lucruri de genul: “Acum ti se pare perfect pentru ca esti indragostita, dar lasa ca o sa revii tu cu picioarele pe pamant si o sa vezi realitatea.”…mi se par niste afirmatii atat de iluzorii! Ce este iluzie si ce este realitate?
Ce este iluzia?
Mi-aduc aminte cum am primit eu cel mai elocvent raspuns la aceasta intrebare, acum cativa ani, la un workshop de samanism. L-am intrebat pe trainerul-saman cum stiu ca ceea ce am vazut si am simtit eu in calatoria samanica nu a fost o iluzie. Si el mi-a raspuns ca exista un singur criteriu dupa care iti dai seama: daca in urma a ceea ce ai vazut, simti impacare, bucurie, pace, atunci este adevarat; daca, din contra, simti teama, tristete, furie, atunci a fost o iluzie.
Initial am privit cu neincredere raspunsul lui dar, de atunci, viata mi-a trimis, sub diverse forme, RASPUNSUL: singura realitate in Univers este IUBIREA, toate celelalte – frica, tristetea, furia, depresia – sunt iluzii.
Cand vezi divinitatea din iubitul sau iubita ta esti conectat la adevar, mai presus de orice. Este starea in care vezi si divinitatea din tine, si din toti ceilalti si din tot Universul!
Jur ca nu voi lasa ca ceva sa ma faca sa pierd starea asta! Jur ca voi face totul ca sa nu cad in iluzie, chiar daca asta ar insemna sa-mi schimb intreaga mea viata! Jur ca nimic nu va schimba iubirea mea pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu