misiune


           open heart îşi doreşte să fie o sursă informare, inspiratie, conştientizare, vindecare pentru fiinţele umane care acum se deschid spre NOUA ENERGIE. Un izvor pentru oameni însetaţi de informaţie, de înţelegere, de conştientizare, de noi experienţe, de trăiri emoţionale.
open heart îşi propune să însoţească în procesul de conştientizare şi vindecare femei şi bărbaţi provocaţi în latura feminităţii sau masculinităţii lor, încercaţi în sfera relaţiilor cu sexul opus; bărbaţi şi femei care suferă din iubire şi caută vindecare pentru rănile lor.
            open heart a apărut aici şi acum cu o misiune: aceea de a fi un canal prin care Universul să-şi reverse iubirea către oameni…prin care Creatorul să insufle oamenilor bucuria până în miezul fiinţei lor…prin care Dumnezeu să sădească seminţele dragostei în inimile de pretutindeni.
open heart susţine, alină, ascultă, iubeşte, nu judecă…este aici pentru oricine vrea să înveţe să trăiască starea de Deschidere a Inimii, starea vindecătoare. Atunci când eşti în Inimă, toate lucrurile se aranjează în jurul tău în mod miraculos.
open heart provoacă, construieşte, informează, inspiră pentru acţiune. Este o invitaţie de a experimenta balansul Masculin-Feminin, de a creea punţi, de a pune întrebări şi de a găsi răspunsuri, de a răscoli până în adânc şi de a sălta până în înalt.
open heart plantează seminţe de iubire în sufletele oamenilor. Acestea, mai devreme sau mai târziu, vor rodi şi vor creea o lume nouă, în care toate inimile vor fi deschise.