22 august 2012

vreau sa fac dragoste cu un inger


Am participat acum ceva timp la un seminar despre îngeri şi acolo le-am zis: Vreau să fac dragoste cu un înger!
Ok, a fost răspunsul lor, după un moment de stupoare, ...dar el vrea?:) ...Adică...ce te face să crezi că îngerii fac dragoste?
Nu ştiu...eu cred că fac!
Noi suntem obişnuiţi să gândim că îngerii sunt nişte fiinţe pure (ceea ce este perfect adevărat), iar în această puritate nu ar încăpea sexul. Religia creştină ne-a învăţat că sexul e ceva murdar, sau cel puţin, ţine de carnal, este opus spiritualului. Alte religii, care ne redau libertatea, consideră, din contră, sexul ca fiind o cale importantă de elevare spirituală...Nu am întâlnit însă până acum nicăieri ideea că îngerii ar face dragoste...
Bine, circula în Europa Evului mediu doctrina mistică a sucubilor şi a incubilor, spirite masculine şi feminine (gen Zburătorul), dar aceştia erau nişte demoni malefici care provocau fantezii erotice distructive, astfel încât victimele se trezeau epuizate fizic şi psihic după o întâlnire cu „vizitatorul”, şi de cele mai multe ori sfârşeau prin a muri. Toate tratatele despre vrăjitorie scrise în Evul Mediu amintesc despre astfel de cazuri de „victime”, bărbaţi şi femei, care erau chinuite de demonii pasiunii erotice (pentru mai multe amănunte vezi Ioan Petru Culianu, Eros şi magie în Renaştere). Astfel de entitati de vibratie joasa  erau sustinute si hranite energetic si de mentalul colectiv, de fricile si respingerea sexualitatii cultivate de Biserica, acest fenomen diminuand in timp, pe masura ce oamenii au castigat in libertate interioara si in constiinta.
Alte entităţi malefice bântuiau corpurile şi sufletele înlănţuite, în secolul al 19-lea şi începutul secolului al 20-lea, când, în majoritatea ţărilor Europei a avut loc celebra Cruciadă împotriva onaniei, în care masturbarea era văzută ca fiind sursa tuturor maladiilor şi era asociată cu boala psihică (o cuprinzătoare descriere a acestei problematici o găsim în Anormalii de Michel Foucault). Reminiscenţe ale acestei mentalităţi, într-o formă mai „soft” o întâlnim şi în ziua de azi, inclusiv la noi în ţară, la anumite categorii de persoane!
Cert este că victimele unor astfel de demoni chiar sufereau chinuri fizice şi psihice. Era oare convingerea lor, cultivată de alţii, că sexul e murdar şi distruge spiritul, strigătul conştiinţei vinovate şi urletul de fiară al pasiunii încătuşate? Era oare victima tot una cu agresorul, dar la un alt nivel?

   Răspunsul la această întrebare îl putem găsi întorcându-ne privirea asupra îngerilor. Astfel, Drunvalo Melchizedec spune că „îngerii cu care esti conectat sunt tu literalmente, pe alt nivel de existenţă. Ei nu sunt “altceva” sau “altcineva” separat de tine. Îngerii sunt cine suntem noi.” Pentru Drunvalo, îngerii fac parte din ceea ce multe tradiţii spirituale consideră a fi Sinele Superior. Noi existăm pe multe alte nivele fizice de viaţă, spune el, iar aspectele Sinelui la aceste nivele sunt denumite, colectiv, Sinele nostru Superior. Din această perspectivă, Sinele nostru Superior are un Sine Superior, şi aşa mai departe, ajungând într-un lanţ în final la Dumnezeu.
 Ceea ce stim sigur este ca nu toti "vizitatorii" vin de pe un nivel de vibratie scazut. Marele maestru Naropa, ca si alti maestrii iluminati, vorbeste de uniuni sexuale in astral, cu fiinte evoluate, aceasta experienta reprezentand unul din "secretele" evolutiei spirituale. In cadrul acestor experiente poate fi atinsa mult mai usor starea de beatitudine, de extaz mistic, din cauza ca mintea si materia nu se mai opun.
 
Pe de alta parte, uniuni sexuale in astral se pot realiza si intre un barbat si o femeie, care aleg aceasta cale din diverse motive, unul dintre ele putand fi acela ca relatia lor nu este posibila in plan fizic din cauza barierelor fizice si/sau mentale, constiente sau inconstiente. Acest act erotic care se intampla in astral poate fi de doua tipuri. Primul este cel distructiv - cazul Zburatorului, care apare fetelor carora parintii le-au interzis sa se casatoreasca cu alesul inimii lor, sau femeilor ramase vaduve, etc. El duce la secatuirea energiei prin faptul ca cei doi sunt legati prin corzi eterice (legaturi energetice) disfunctionale, bazate pe suferinta, rani de respingere, de abandon, frici si atasamente. Al doilea tip este cel constructiv, in care ambii vin de pe vibratia inalta a iubirii si non-atasamentului, iar la sfarsitul acestei experiente cei doi vor simti o crestere a energiei.

Aşadar, ce reprezintă tot ce am scris până acum? O plonjare în adâncuri pentru a zbura spre înălţimi!
Spre locul unde o îmbrăţişare de înger te duce direct la Dumnezeu şi te inspiră să fii tu însuţi un înger. Este de ajuns să simţi o singură dată iubirea unui înger, pentru ca apoi s-o cauţi toată viaţa. Vei fi în stare să faci lucruri la care nici nu te-ai fi gândit, să schimbi viaţa ta din temelii, să fii iubire şi vibraţie înaltă şi să devii tu însuţi un înger pentru a te putea uni cu el.
Faceţi dragoste cu îngerii … sau lăsaţi-i pe ei să facă dragoste cu voi!

2 comentarii: