20 august 2012

mini ghid de relationare cu iubitul/iubita din vis



Va mai aduceti aminte de “Zburatorul”? Acea entitate care venea noaptea si facea dragoste cu fetele si femeile pana la epuizare? El venea la acele fete cărora părinţii le interziseseră să se căsătorească cu alesul inimii lor sau la femeile pe care sufletul bărbatului lor le părăsise, într-un fel sau altul. Şi unele şi altele rămăseseră ataşate de o iluzie, a ceea ce ar fi putut fi sau a ceea ce a fost. Cu aceste iluzii se hrănea Zburătorul. El le apărea fetelor şi femeilor noaptea, sub forma bărbatului dorit şi făcea dragoste cu ele pasional, până la epuizare. A doua zi şi zilele următoare, ele erau din ce în ce mai sfârşite, supte de energie, pentru că Zburătorul se hrănea cu energia lor.
            Mici "vampirasi" de genul acesta sunt prezenti si in ziua de azi in fanteziile sexuale in special ale adolescentilor care, datorita caracteristicilor varstei, sunt mai vulnerabili la acest tip de atacuri. Lipsa de energie provine de la deconectarea de energia prezentului, de AICI SI ACUM, singura care te poate alimenta si umple cu deplinatatea sa.
            Ce puteti face atunci cand aveti un astfel de "vizitator" nepoftit?
            In primul rand, este important sa constientizati efectele in plan energetic ale acestei "vizite", dincolo de placerea pe care o simtiti. Monitorizati-va nivelul de energie inainte si dupa episodul erotic imaginar. Fiti atenti la felul in care survine "vizita": este ceva ce creati voi, intentionat, cu imaginatia voastra, sau ceva ce vi se "intampla", cateodata si in momente cand aveati altceva de facut? De obicei, in primul caz, nivelul de energie este mai ridicat la final, iar in cel de-al doilea caz, mai scazut, semn ca cineva s-a "infruptat" din plin cu energia voastra. Si stiti si cine. Da, chipul acela drag care este nelipsit din aceste "vise diurne". Acela care a spus NU, sau nu a spus nimic, dar oricum ar fi, tot NU ramane.
            Cum functioneaza tot acest proces? Totul se reduce la un mecanism foarte simplu: cel al ATENTIEI. Este demonstrat de fizica cuantica, ca unde iti indrepti atentia acolo curge energia. Lipsa de energie provine din faptul ca atentia "victimei" este furata de iubitul/iubita din vis, in loc ca ea sa dea energie prezentului, lucrurilor pe care le face aici si acum, relatiilor actuale, proiectelor si viselor sale.
            In al doilea rand, va trebui sa luati o decizie ferma referitoare la ce veti face in continuare: va complaceti in iluzia placuta si calduta sau alegeti realitatea si energia prezentului?
            Daca ati ales a doua varianta a doua, veti constata ca nu este prea usor sa va respectati decizia, din cauza ca iubitul/iubita din vis insista sa va viziteze pentru a-si lua portia zilnica de atentie/energie. Asa ca doua lucruri va vor ajuta in continuare:
            1. Taierea stringurilor (corzilor energetice) care va leaga de acea persoana. Asta nu inseamna ca veti rupe legatura cu acea persoana, ci numai veti taia canalele prin care circula energie disfunctionala intre voi, de obicei atasamente, frici si alte probleme nerezolvate. Acest proces va fi realizat printr-o rugaciune adresata Arhanghelului Mihail si trebuie facut zilnic sau ori de cate ori simtiti nevoia. Descrierea intregului proces o aveti aici.
            2. Trimite-i persoanei pe care o visezi iubire neconditionata din Sursa. Imagineaza-ti ca esti una cu Sursa si-i scalzi toata fiinta in iubire neconditionata divina. Fa tot posibilul sa-ti cresti vibratia, tie si persoanei din vis. Conecteaz-o in gand la Cer, la Dumnezeu, la sursa inepuizabila de energie universala, iar in felul acesta ea nu se va mai hrani cu energia ta. "Atunci cand iubesti o fiinta, in loc sa te agati de ea in mod egoist, gandeste-te sa o conectezi la cer, la sursa inepuizabila a vietii, asa incat ea sa se poata hrani si regenera fara incetare.", spunea Omraam Mikhaël Aivanhov.
            Elibereaza-l cu dragoste. Pentru că cel mai mult Zburătorilor le place să fie liberi, să zboare. Şi asta înseamnă dragoste: să faci tot ce-ţi stă în putinţă să susţii zborul celuilalt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu