24 mai 2013

programul "miscare constienta" la open heart




Toata lumea isi doreste sa aiba mai multa energie. Multi se simt epuizati, lipsiti de motivație, au o capacitate de concentrare scazuta sau au dificultăţi în luarea deciziilor şi în îndeplinirea sarcinilor. Uneori simt că nu mai au energie nici măcar să se dea jos din pat dimineața, iar somnolența persistă pe perioade mai lungi ale zilei.

De exemplu, in Marea Britanie statisticile arata ca 1 din 10 oameni sufera de oboseala si lipsa de energie la orice ora din zi si nici la noi in tara sunt convinsa ca lucrurile nu stau mai bine, poate chiar mai rau.

Chiar daca nu va incadrati in descrierea de mai sus, cu siguranta va doriti mai multa energie. Pentru ca, fie ca ati constientizat sau nu, undeva stiti ca de masura in care sunteti incarcati cu energie tine rezolvarea problemelor voastre, puterea voastra, echilibrul vostru emotional, atractivitatea si farmecul personal, prosperitatea, capacitatea de a darui iubire sau de a fi liber.

Unde iti indrepti atentia, acolo curge energia...De multe ori, pe parcursul unei zile, energia noastra se pierde din cauza faptului ca atentia ne este furata de exterior sau de propriile noastre ganduri, proiectandu-ne in trecut sau in viitor, iar noi nu avem obisnuinta de a observa lucrul acesta si a-l remedia, aducandu-ne atentia la propriul corp, la propriile senzatii si trairi.

Aceasta obisnuinta se poate forma, corpul si intreaga noastra fiinta pot fi "educate", invatate sa fie in momentul prezent, sa fie in flow, facand astfel ca toate actiunile noastre sa curga, urmand un flux energetic puternic, neintrerupt de blocaje cum ar fi ganduri, frici sau alte trairi emotionale negative (aceste ganduri si trairi emotionale negative se pot chiar materializa in exterior in evenimente, persoane sau factori obiectivi ce ne vor bloca sau ingreuna actiunile). Pe masura ce exersam printr-o practica regulata starea corpului, mintii si inimii prezenta si deschisa, acesta stare de deschidere si prezenta va tinde sa devina permanenta in viata noastra, aducand implinirea viselor si idealurilor noastre.

De aceea, va invit intr-o calatorie constienta spre propriul vostru corp, fizic, emotional, energetic, spiritual, propria voastra resursa de vitalitate, energie, bucurie, pofta de viata.
Si nimic nu poate trezi atat de bine corpurile noastre ca muzica, dansul, miscarea constienta, atentia orientata spre propriile senzatii si trairi, conexiunea deschisa cu ceilalti, atingerea, jocul si bucuria.

Toate acestea le puteti gasi in programul "Miscare Constienta", program care  functioneaza la Centrul Holistic Open Heart din ianuarie 2013. In plus, l-am dezvoltat astfel incat sa cuprinda si lucruri noi si extrem de utile pentru starea noastra energetica, pentru starea de constienta, de traire in Aici si Acum.

Programul "Miscare Constienta" consta in intalniri saptamanale de 2 ore de meditatie in miscare, meditatii active Osho, exercitii si jocuri de trezire, curatare, energizare, constientizare corporala, urmate de impartasire si comuniune.
In plus, va cuprinde si workshopuri de o jumatate de zi (weekend) in care vom explora diverse teme: Control si Abandon, starea  arhetipala de copil, Umbra, Masculin - Feminin, senzualitatea, cele 4 elemente arhetipale (Apa, Aer, Foc, Pamant), Spatiul Inimii etc.

Intalnirile saptamanale au loc in fiecare marti, orele 17-19, la Centrul Holistic Open Heart din Pitesti, str. Alunului, nr. 13. Workshopurile vor fi anuntate la momentul respectiv.

Detalii la: Lucia Neagoe - tel: 0745065651; email: lucianeagoe@yahoo.com
                 Laura Ionita - tel: 0753649040; email: lasmarandei@hotmail.com

Locurile sunt limitate. Pentru a va asigura locul, va rog sa confirmati prezenta printr-un email.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu