09 septembrie 2012

nu putem pierde iubirea


        Atunci cand credem ca putem pierde iubirea, nu numai ca ne departam de esenta vietii, dar putem cadea in cea mai neagra agonie.

       Nu putem pierde decat ceea ce avem. Avand senzatia ca "avem" sau "vom avea" ceva, pe cineva, asta va conduce, mai devreme sau mai tarziu la ideea ca "am pierdut" ceea ce aveam. Nu poti pierde iubirea, pentru ca ea este infinita, permanenta, eterna. Iubirea dintre doua suflete asa este. Ceea ce poti pierde este doar iluzia de posesie, atasamentul, dorinta de a te simti special, de a beneficia de atentia celuilalt...adica ceea ce numim noi "iubire" la nivelul acesta profan. Conectarea dintre doua suflete exista dincolo de toate acestea si dincolo de orice distanta care ii desparte si de orice timp care ar putea sa fie sau nu petrecut impreuna. Indiferent daca celalalt cade sau nu in iluzie, isi mai pastreaza sau nu conectarea cu iubirea fata de tine, iti mai acorda sau nu atentie, te respinge sau nu. Indiferent daca, poate tu alegi sa faci asta, conexiunea si iubirea profunda dintre suflete va exista etern.

            De aceea, este foarte important ca cei doi sa-si pastreze o stare de vibratie inalta, sa se conecteze, pe ei si/sau unul pe celalalt la realitatea ultima, sa-si trimita iubire neconditionata din Sursa unul altuia, mai ales atunci cand simt ca ii incearca o stare de nesiguranta, gelozie, dor/nostalgie, semn ca isi iau in serios rolul acesta mic de fiinta umana, neputincios, vulnerabil si dependent de iubirea celorlalti.

             De asemenea, ajuta in astfel de cazuri si aducerea de energie in centrul al treilea - Manipura - centrul de putere, locul unde simtim frica in caz de dezechilibru. Acest centru energetic coordoneaza activitatea organelor digestive - nu intamplator simtim "fluturi" in stomac, iar la nivel fizic pot aparea senzatii de durere, balonare, probleme intestinale, etc. Energie putem aduce in acest centru cel mai simplu prin intentie, prin atingerea cu palmele, respiratia in acest centru sau combinatii, sau Reiki pentru practicanti.

            Mai mult, conectarea cu misiunea noastra, cu vocatia si pasiunea noastra este in masura sa ne scoata din "rolul" marunt si din suferinta. Exercitarea si manifestarea vocatiei noastre in lume, nu numai ca ne distrage atentia de la suferinta (sa nu uitam ca ce hranesti cu atentia, deci cu energia ta, acela va creste), dar reprezinta si un excelent canal prin care curge energia divina in viata noastra si in lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu