24 august 2010

Cancerul si Iubirea (Partea I)


-->
Cancerul este un fenomen care s-a raspandit in ultimii ani intr-un mod ingrijorator. Conform statisticilor, el reprezinta a doua cauza de deces a romanilor dupa bolile cardiovasculare.
La femei, forma de cancer cea mai raspandita este cancerul de san. Conform unui document al Parlamenului European, cancerul la san este principala cauza a decesului in randul femeilor cu varsta intre 35 si 59 de ani. Statisticile arata ca dintre opt femei care ar putea ajunge la 85 de ani, una face boala la un anumit moment din viata.
Ce ne indica acest lucru? Problemele din zona sanilor sunt legate de o functionare deficienta a Chakrei Inimii (Anahata), responsabila cu sentimentele, iubirea, bucuria. Dezechilibrul la nivelul acestui centru energetic al corpului uman (situat in centrul pieptului) produce, de asemenea, problemele de sanatate ale inimii si plamanilor. Cum era de asteptat, daca la femei forma de cancer cea mai raspandita si principala cauza de mortalitate in mediul urban este cancerul de san, la bărbaţi, pe primul loc al cauzelor mortalităţii prin cancer atât pentru mediul urban, cât şi pentru cel rural este neoplasmul bronhopulmonar. Mai mult, bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, iar mortalitatea prin boli cardiovasculare la 1.000 de locuitori situeaza Romania pe primul loc in Europa (conform OMS, in Romania, rata mortalitatii din cauza afectiunilor cardiovasculare este de 61% din numarul total de decese, fata de 37% in UE).
La nivel mondial, se estimeaza ca 17 milioane de oameni mor anual din cauza bolilor cardiovasculare. Daca e sa privim Pamantul din afara, cuprinzand spatiul si timpul, tabloul planetar arata cam asa: la fiecare doua secunde survine un deces ca rezultat al bolilor cardiovasculare, un atac de cord la fiecare cinci secunde si un atac cerebral la fiecare sase secunde; la fiecare trei minute, o femeie este diagnosticată cu cancer de sân, la fiecare 15 minute, o femeie moare din cauza acestei boli.
Planeta este plina de oameni cu inima ranita...Planeta sufera, ea insasi are inima ranita...ceea ce este in mare este si in mic, ceea ce este sus, este si jos, spune una din Legile Kebalionului. Pamantul este plin de oameni, barbati si femei a caror inima este inchisa si sufera din cauza prea multor abuzuri, respingeri, separari, indiferente. Barbati si femei care, fiind respinsi si abuzati, resping si abuzeaza la randul lor. Femei si barbati pentru care Deschiderea Inimii reprezinta singura solutie de vindecare autentica si definitiva.
Planeta Pamant are cancer
Ruediger Dahlke, in cartea „Boala ca sansa” arata ca Planeta Pamant se prezinta ca un organism invadat de cancer. La fel cum celulele canceroase se multiplica haotic, nerespectand nici un fel de granita, consumand fara scrupule toate resursele energetice ale celorlate celule din organism, la fel si oamenii, urmarind o rata cat mai mare de dezvoltare economica, consuma resursele Terrei intr-un mod iresponsabil. Si oamenii si celulele canceroase vor sa cucereasca lumea, sa supuna totul. Celulele canceroase isi trimit „misionarii” agresivi in cat mai multe zone din corp. Medicina le numeste „filiae” (lat. fiice) sau metastaze. Oamenii creeaza firme care au pretentia sa acapareze totul, procedand invaziv si fara scrupule, extinzandu-se in intreaga tara sau chiar in intreaga lume, fondand filiale, sucursale, agentii, reprezentante. Firme care vor sa fie prezente peste tot si sa controleze singure totul, scopul lor fiind acela de a-si elimina concurenta pentru a avea un profit cat mai mare.
Alte fenomene precum colonialismul sau dezvoltarea marilor metropole, a marilor industrii care „mananca” din peisajul inconjurator, exploatand si secatuindu-i resursele, amintesc de cresterea invaziva a cancerului. Din fericire, planeta noastra se apara de rasa umana agresiva, mai producand cate o calamitate naturala...
Eroarea de gandire decisiva a omenirii este aceeasi cu a celulelor canceroase. Nici unii nici altii nu-si dau seama ca secatuind totul in jur intr-un mod iresponsabil, castigul este pe moment, pentru ca in final, organismul va muri si, odata cu el, isi vor gasi si ei moartea.
Singura sansa a oamenilor este aceea de a intelege ca TOTI SUNTEM UNA...ca ceea ce facem altora de fapt ne facem noua...ca singura sansa de salvare este sa ne re-conectam cu natura, traind in armonie cu mediul inconjurator...sa ne luam energia din Sursa, permitand Iubirii divine sa ne hraneasca, pentru a nu mai fi nevoie sa-i secatuim pe altii sau lucrurile din jurul nostru...sa ne re-conectam prin IUBIRE la toate lucrurile si fiintele cu care impartasim existenta in acest spatiu, prin iubire adevarata, lipsita de dependente, sa ne BUCURAM impreuna de viata...sa ne re-conectam prin Inima la Inima Planetei Pamant – Recunostinta vesnica!

Ca un mic exercitiu, iti sugerez ca timp de 5 minute, zilnic, stand relaxat cu ochii inchisi, sa iti imaginezi ca Pamantul are o inima si ca te conectezi cu ea prin inima ta...sa transmiti iubire si recunostinta de la inima ta catre inima planetei Pamant. Senzatia pe care o simti este fantastica, te incarci instantaneu cu energie si simti o iubire mai mare decat daca te-ai gandi la cele mai dragi fiinte din viata ta.

4 comentarii:

  1. Adevarul este undeva la mijloc. Rata de inmultire a oamenilor este la apogeu (ma refer la ultimele 10000 de ani) asta insemnand ca raportul dintre mortalitate si natalitate este net in favoarea natalitatii.
    Asa cum ai puterea (baniuesc ca prin intermediul meditatiei) sa observi inima incapacitata a Terrei incearca tot prin aceeasi metoda sa vezi fluxul sufletelor care vin si pleaca de pe Terra si extinde scopul (scop=zona vizuala(gr. veche, ca in telescop) ) vederii la toata galaxia vazand miliarde de suflete purtatori sau nu de spirite constiente in fluvii rauri si parauri curgand si reluandu-si ciclu precum apele noastre de pe Terra .... atunci vei realiza ca ceea ce se intampla pe plan local (adica Terra, momentul actual) nu poate altera sau macar afecta echilibrul spatio-tempo-vitalo-constiintei universale, (ma refer la un domeniu existential cu cel putin 12 dimensiuni.
    Iubirea este o energie primordiala asemenea oceanului planetar care acum miliarde de ani a fost "gazda" proto-celulei din care am provenit cu totii (oameni-animale-plante)
    Este incosistent sa acuzi individul de faptul ca nu iubeste .... nu are cum! Eventual printr-o stare de meditatie profunda, o perfecta nemiscare, poate realiza o scurta (dar pe moment eterna) rezonanta cu iubirea universala....
    Nu stiu cum sa spun, hai sa formulez o afirmatie criptica pentru a sintetiza mai mult ideea iubirii transcendente:
    "La inceput a fost iubirea; S-a trezit dintr-un somn profund Constiinta; Combinandu-se cele doua au dus la aparitia de universuri paralele, unul dintre ele fiind al nostru; Universul s-a coagulat si apare pentru fiinte efemeride cum suntem noi ca fiind etern; noi vom muri, pieri, universul nostru va pieri pentru ca in esenta nu este o unicitate ci o combinatie de principii;
    Pierind, va aduce principiile din care era compus inapoi in starea lor primordiala;
    Apoi Constiinta va adormi la loc.

    =====DAR IUBIREA VA RAMANE=====

    ....si ciclul se va relua.

    Tine cont ca in spatele tuturor celor de mai sus, inclusiv al iubirii se afla cel ce ne iubeste si din pacate cel pe care noi nu!

    Ia te uita de ce modul de organizare actual (adica aici si acum) este exact cel care trebuie sa fie.
    Nu poate fi schimbat de un curent de masa; de aceea toate mesajele spirituale se evapora inainte de a fi servite.
    Sunt prea volatile iar mintile normale la ora actuala consuma numai idei solide, rigide ... "sistemul lor digestiv" este adaptat la astfel de idei urate precum hiena este adaptata pentru a consuma cadavre ... efectiv nu ai cum sa-i schimbi exact cum nu ai cum sa modifici metabolismul unei hiene ....
    \\
    Dar in schimb unii indivizi (individualitati) prin meditatie profunda si prin constientizare atenta reusesc ca dupa moarte sa se desprinda de fluviile de suflete de care ti-am vorbit mai sus, exact cum unele scantei se desprind de focul de tabara noaptea ... se duc stralucind undeva in vazduh.... Acele scantei sunt atat de pure incat nu mai lumineaza cu plasma banala a focului ci cu lumina iubirii divine, dar pentru un ochi neantrenat diferenta dintre cele doua este insesizabila.
    Ascensiunea unor suflete se poate intampla inainte sau dupa moartea fizica, dar in mod individual si niciodata in grup, retine NICIODATA IN GRUP.
    Orice manifestare de grup duce mai devreme sau mai tarziu la manipulare in sine de aceea gandind consonantist se deduce pe baza unui bun simt supraconstient ca ceea ce se intampla acum si aici pe Terra este exact ceea ce trebuie sa se intample

    NAMASTE LUCIA,

    ...SI AI GRIJA DE TINE NU MAI AVEA DE ALTII ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Paul Adrian Armonicus - vezi FaceBook24 august 2010 la 15:05

    Adevarul este undeva la mijloc. Rata de inmultire a oamenilor este la apogeu (ma refer la ultimele 10000 de ani) asta insemnand ca raportul dintre mortalitate si natalitate este net in favoarea natalitatii.
    Asa cum ai puterea (baniuesc ca prin intermediul meditatiei) sa observi inima incapacitata a Terrei incearca tot prin aceeasi metoda sa vezi fluxul sufletelor care vin si pleaca de pe Terra si extinde scopul (scop=zona vizuala(gr. veche, ca in telescop) ) vederii la toata galaxia vazand miliarde de suflete purtatori sau nu de spirite constiente in fluvii rauri si parauri curgand si reluandu-si ciclu precum apele noastre de pe Terra .... atunci vei realiza ca ceea ce se intampla pe plan local (adica Terra, momentul actual) nu poate altera sau macar afecta echilibrul spatio-tempo-vitalo-constiintei universale, (ma refer la un domeniu existential cu cel putin 12 dimensiuni.
    Iubirea este o energie primordiala asemenea oceanului planetar care acum miliarde de ani a fost "gazda" proto-celulei din care am provenit cu totii (oameni-animale-plante)
    Este incosistent sa acuzi individul de faptul ca nu iubeste .... nu are cum! Eventual printr-o stare de meditatie profunda, o perfecta nemiscare, poate realiza o scurta (dar pe moment eterna) rezonanta cu iubirea universala....
    Nu stiu cum sa spun, hai sa formulez o afirmatie criptica pentru a sintetiza mai mult ideea iubirii transcendente:
    "La inceput a fost iubirea; S-a trezit dintr-un somn profund Constiinta; Combinandu-se cele doua au dus la aparitia de universuri paralele, unul dintre ele fiind al nostru; Universul s-a coagulat si apare pentru fiinte efemeride cum suntem noi ca fiind etern; noi vom muri, pieri, universul nostru va pieri pentru ca in esenta nu este o unicitate ci o combinatie de principii;
    Pierind, va aduce principiile din care era compus inapoi in starea lor primordiala;
    Apoi Constiinta va adormi la loc.

    =====DAR IUBIREA VA RAMANE=====

    ....si ciclul se va relua.

    Tine cont ca in spatele tuturor celor de mai sus, inclusiv al iubirii se afla cel ce ne iubeste si din pacate cel pe care noi nu!

    Ia te uita de ce modul de organizare actual (adica aici si acum) este exact cel care trebuie sa fie.
    Nu poate fi schimbat de un curent de masa; de aceea toate mesajele spirituale se evapora inainte de a fi servite.
    Sunt prea volatile iar mintile normale la ora actuala consuma numai idei solide, rigide ... "sistemul lor digestiv" este adaptat la astfel de idei urate precum hiena este adaptata pentru a consuma cadavre ... efectiv nu ai cum sa-i schimbi exact cum nu ai cum sa modifici metabolismul unei hiene ....
    \\
    Dar in schimb unii indivizi (individualitati) prin meditatie profunda si prin constientizare atenta reusesc ca dupa moarte sa se desprinda de fluviile de suflete de care ti-am vorbit mai sus, exact cum unele scantei se desprind de focul de tabara noaptea ... se duc stralucind undeva in vazduh.... Acele scantei sunt atat de pure incat nu mai lumineaza cu plasma banala a focului ci cu lumina iubirii divine, dar pentru un ochi neantrenat diferenta dintre cele doua este insesizabila.
    Ascensiunea unor suflete se poate intampla inainte sau dupa moartea fizica, dar in mod individual si niciodata in grup, retine NICIODATA IN GRUP.
    Orice manifestare de grup duce mai devreme sau mai tarziu la manipulare in sine de aceea gandind consonantist se deduce pe baza unui bun simt supraconstient ca ceea ce se intampla acum si aici pe Terra este exact ceea ce trebuie sa se intample

    NAMASTE LUCIA,

    ...SI AI GRIJA DE TINE NU MAI AVEA DE ALTII ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Paul Adrian Armonicus - vezi FaceBook24 august 2010 la 15:09

    Erata: ultimele=ultimii, scuze si pt alte greseli dar am scrs spontan ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt perfect de acord ca ceea ce se intampla acum pe Terra face parte din armonia universala...ca se intampla exact ce trebuie sa se intample...ca cine trebuie sa moara, va muri. Insa ceea ce conteaza este cum moare, mai precis nivelul de constiinta pe care il are in momentul mortii...de el depinde viata lui de dupa si urmatoarele...Poate ca pentru Univers nu conteaza, dar pentru el conteaza. Poate ca nu va ajunge acea scanteie care se desprinde de multime, dar este un pas inainte...pentru cand va fi. Acesta este sensul evolutiei, altfel am sta cu mainile incrucisate si am astepta sa murim, pentru ca asa trebuie sa se intample.
    Iar daca simt sa am grija de ceilalti si sa-i ajut atunci cand imi cer ajutorul, inseamna ca si asta trebuia sa se intample si face parte din ordinea universala...asa ca nu ar trebui sa-mi spuna nimeni de cine sa am grija si de cine nu....daca nu cumva face parte si asta din ordinea universala...sesizezi cat de greu este sa aplici conceptele Lumii a 7-a in lumea noastra, in care exista dihotomia Bine-Rau? Tu cum te descurci? :)

    RăspundețiȘtergere