27 septembrie 2012

esti un inger!




             De cate ori nu auzim aceste cuvinte!
            Daca le auzi suficient de des si daca rezonezi si tu cu ideea, poate ar fi util sa afli mai multe despre acestea de la celebra Doreen Virtue  (http://www.angeltherapy.com/) autor spiritual, specializata in terapia cu ingeri. In urma experientei de peste 15 ani in comunicarea cu ingerii si in lucrul cu oamenii, in cadrul sesiunilor private sau a workshopurilor pe care le tine in tari din lumea intreaga, ea a constatat ca exista in toata lumea oameni care sunt intrupari ale unor spirite evoluate, incarnate pe Pamant cu scopul de a ajuta, ca si Lucratori in lumina, la vindecarea planetei. Doreen Virtue descrie, in lucrarea sa, Tărâmurile îngerilor pământeni (una din cele peste 50 de lucrari pe care le-a publicat in tari din lumea intreaga), un numar de "personaje" mai putin obisnuite care traiesc printre noi si pe care le-a numit, dupa entitatea pe care o incarneaza: Ingeri intrupati, Spirite ale naturii, Magi, Oameni Stelari, Oamenii Marii, Cavaleri Paladini.
            Autoarea afirma ca cea mai buna modalitate de  afla de pe ce "taramuri" vii este sa testezi ceea ce simti in corp si in inima in momentul in care intrii in contact cu informatiile care descriu fiecare categorie. Ar trebui sa fii  atent   la semnalele  trupului,  cum ar  fi contracţiile   nervoase,   reacţiile  musculare,   sau   o   senzaţie   de   deja-vu. Pur si simplu vei simti. Vei stii.  "Dacă descoperi că ai caracteristici din mai mult de un singur tărâm (sau din nici unul) poate că eşti dintr-o categorie încă nedescoperită, sau din amestecul a două sau mai multe categorii", spune Doreen Virtue.
            Daca ti se spune destul de des ca esti un inger, poate ca ar trebui sa te intrebi daca nu cumva faci parte din aceasta categorie, a ingerilor intrupati. In urma studierii a mii de oameni, Doreen Virtue a scos in evidenta o serie de trasaturi comune, fizice, psihice si comportamentale, pe care le-a descoperit ca fiind caracteristice ingerilor intrupati. Ea spune ca acestia au tendinta:
-         să aibă feţe duioase, rotunde,  în formă de inimă
-         să „arate” ca nişte îngeri (atât femeile cât şi bărbaţii)
-         să aibă buze arcuite şi ochii mari, ca de căprioară, care radiază inocenţă şi iubire
-         să-şi deschidă părul la culoare, sau să-l facă mai luminos (nu contează care este rasa lor genetică)
-         să pară că strălucesc, având o aură uriaşă în jurul lor
-         să aibă probleme cu pofta crescută de mâncare şi cu greutatea (deh, ingerii sunt mai grasuti, asa... :))
-         să se scuze şi să spună „Îmi pare rău” în mod frecvent
-         să fie ajutoare calificate, cum ar fi profesori, însoţitori de bord, asistente sau consilieri; in general, fac o munca de vindecare sau de invatatori pentru ceilalti
-         sa fie foarte încrezatori in oameni
-         sa le fie foarte greu sa spună nu şi să se simtă vinovaţi când alţii îi ajută
-         sa fie rabdatori si calmi
-         să iubească îngerii şi au colecţii de statuete cu îngeri, poze, cărţi, bijuterii, etc.
-         să aibă îngeri păzitori suplimentari
-         să se îndrăgostească de potenţialul cuiva şi să încerce să o instruiască pe acea persoană pentru a o conduce către măreţie
-         să aibă relaţii cu dependenţi de alcool sau de droguri
-         să rămână într-o relaţie mai mult timp decât o fac persoanele obişnuite ( de multe ori au parte de provocări relationale).

            Fiecare categorie, spune Virtue, are caracteristici unice ale ochilor, aceasta fiind o metodă de a afla grupul din care provine cineva: "Ingerii intrupati au ochi plini de inocentă, pura si duioasa. Ei radiaza iubire neconditionata, asemeni ochilor unui pui de caprioara."
          Cu trupurile lor voluptoase, cu fetele lor adorabil de frumoase, ingerii intrupati emana o energie dulce si iubitoare, aducand pace, alinare, vindecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu