17 iunie 2013

orice femeie este regină din clipa in care incepe sa iubeasca un barbat„Orice femeie este regină din clipa in care incepe sa iubesca un barbat.” ( Andre Suares)
Esti regina atunci cand daruiesti din abundenta iubire, cand esti ofranda si frumusete inspiratoare, cand sustii si protejezi energia vietii, fie ca este vorba de un barbat, un copil, o planta, un animal, orice...atunci cand slujesti cu energia ta feminina tot ceea ce exista...pentru ca numai o regina poate sluji, in adevaratul sens al cuvantului, asa cum slujeste preotul in biserica. A fi rege nu este despre a stapani, ci despre a sluji. La fel, preotul slujeste lui Dumnezeu, dar si oamenilor. In acelasi mod slujeste si o femeie care este constienta de faptul ca este un instrument minunat de potrivit prin care Dumnezeu raspandeste in lume iubirea, compasiunea si frumusetea ca aspect divin al creatiei.
Slujeste in momentul in care isi asuma acest lucru, isi da voie sa fie acest instrument si iubeste ca o regina, nu ca o cersetoare. Din pacate, multe femei folosesc ceea ce pot darui ca pe o moneda de schimb, prin care pot primi atentie, validare, protectie. Asta le face sa se afle mai degraba intr-un rol de victima, decat de regina...sa cerseasca iubire in loc sa emita dintr-un spatiu al puterii personale.
O femeie este regina atunci cand este constienta de forta daruirii ei si de rolul imens pe care il poate juca, intr-un cuvant, cand este constienta de puterea ei feminina.
Si nu-si poate asuma acest rol atunci cand incearca, in mod iluzoriu, sa obtina iubire si, in general, orice forma de energie, de la ceilalti oameni, ci numai cand va intelege ca unica sursa – inepuizabila - a acestei iubiri si energii, la care se poate conecta oricand, este Dumnezeu.